URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

ACȚIUNEA “DE DRAGOBETE, OFSD ȘI TSD IUBESC ROMÂNEȘTE”, UN ADEVĂRAT SUCCES

Iubire, iubire și iar iubire. Îngerași, ursuleți, trandafiri și poze, multe poze. Așa poate fi descrisă acțiunea  desfășurată de Tineretul Social-Democrat și Organizația Femeilor Social-Democrate. Evenimentul de astăzi, 24 februarie, a strâns călărășeni de toate vârstele în Piață Big. Îndrăgostiți, părinți și copii, cu toții au profitat de activitatea organizată.

Tinerii social-democrați au dorit să sărbătorească dragostea românească împreună cu cetățenii municipiului Călărași. Trecătorii s-au strâns în jurul cortului amplasat în zona Orizont pentru a face poze la cabina foto decorată atât cu  obiecte tradiționale românești, cât și cu simbolurile dragostei. Iuliana Raiu împreuna cu femeile social-democrate au întâmpinat călărășenii purtând o parte din portul popular. Dragobetele trebuie marcat în în stilul propriu, traditional, iar cojoacele naționale au punctat simbolismul sărbătorii născute pe plaiurile noastre.

Bineînțeles, de Dragobete trebuie să ne și îndulcim. Și ce poate fi mai dulce decât o placintă tradițională? Dovleac, măr sau brânză, organizatorii s-au gândit la toate gusturile.

Mai mult, organizatorii s-au gândit și la câteva premii pentru călărășeni. Cei prezenți au putut participa la tombolă pentru a câștiga coșuri cu bunătăți. Dacă vorbim de mediul online, premiile sunt mai consistente. Cine romantice și torturi în formă de inimioară sunt câteva dintre premiile oferite pentru participanți.

Chiar dacă populația tinde să creadă ca iubirea este un sentiment caracteristic doar tinerilor, călărășenii nu se ghidează după această “regulă”.

,,Suntem căsătoriți de 40 de ani și dragostea încă rezistă! Anul acesta sărbătorim. Am ieșit la pensie amândoi și avem timp să ne bucurăm unul de celălalt. Probabil vom merge la un local pentru a marca această zi“, a declarat un cuplu.

“De Dragobete, TSD iubește românește” a strâns sute de călărășeni îndrăgostiți dornici să își împărtă dragostea cu celelalte persoane prezente.

Continue Reading
La Top