URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DANUBEMAN, COMPETIȚIE DE TRIATLON ÎN PREMIERĂ, LA CĂLĂRAȘI

Clubul Sportiv Trichallenge Triatlon în colaborare cu Federația Română de Triatlon, Primăria Municipiului Călărași, Consiliul Județean Călărași, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Călărași și Asociația Smart Kids au pus pe harta competițiilor sportive, prima etapă națională DANUBEMAN Triathlon Festival organizată în Municipiul Călărași.

DanubeMan Călărași Triathlon Festival a avut loc ieri, 27 mai. La competiție au participat competitorii din întreaga țară și din străinătate, amatori sau profesioniști care au dorit să-și testeze limitele pe distanță half, olimpică, sprint și supersprint.

Accesul rutier a fost blocat din sensul giratoriu ce unește DN3, cu DN3B, până la accesul spre Privillege Ballroom.

Astfel, Călărași a găzduit prima sa competiție de Triatlon, organizată cu ajutorul lui Sebastian Ghioca, organizatorul competiției, și Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași.

Evenimentul a atras 210 sportivi din toată țara, dornici să își testeze limitele și să își demonstreze abilitățile.

Competiția a început la ora 8 dimineața, când sportivii s-au adunat la linia de start pentru a-și lua pozițiile.

La ora 17, câștigătorii au fost premiați într-o ceremonie specială. Cei mai buni sportivi din fiecare categorie au primit medalii și trofee.

Atmosfera a fost una de bucurie, iar toți sportivii au fost încântați de faptul că au putut să ia parte la prima competiție de triatlon organizată în orașul Călărași.

Organizatorii, Sebastian Ghioca și Bogdan Mihai, au fost laudati pentru munca lor și pentru faptul că au reușit să creeze un eveniment atât de reușit. Competiția a fost un succes și a demonstrat faptul că orașul Călărași are potențialul de a deveni o destinație populară pentru sporturile de anduranță.

Continue Reading
La Top