URMĂREȘTE-NE

SPORT

DANUBEMAN CĂLĂRAȘI TRIATHLON FESTIVAL – 27 MAI 2023

Clubul Sportiv Trichallenge Triatlon în colaborare cu Federația Română de Triatlon, Primăria Municipiului Călărași, Consiliul Județean Călărași, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Călărași și Asociația Smart Kids pun pe harta competițiilor sportive, prima etapă națională DANUBEMAN Triathlon Festival organizată în Municipiul Călărași.

DanubeMan Călărași Triathlon Festival se va organiza în orașul Călărași în data de 27 Mai 2023.

La competiție sunt așteptați competitorii din întreaga țară și din străinătate, amatori sau profesioniști care doresc să-și testeze limitele pe distanță half, olimpică, sprint și supersprint.

Proba de ciclism se desfășoară doar pe o porțiune de 5 km, restul traseului nu va fi restricționat pentru riverani.

Astfel:

– DN3 va fi blocat accesului rutier din sensul giratoriu ce unește DN3 cu DN3B până înainte de accesul spre Privillege Ballroom,

– De la accesul spre Privillege Ballroom către intersecția DN3 cu DN3D (intersecția lângă Balta La Dinulescu) va fi restricționat traficul cu excepția riveranilor.

Ultima probă este de alergare. Startul se va da în dreptul zonei de tranziție, iar direcția traseului va fi spre Nord-Vest, de-a lungul DN3B.

Alergarea se va desfășura pe DN3B pe sensul de mers de la Pod 4 către intrarea în Călărași și va continua înspre Est prin Parcul Jirlău apoi în Parcul Central cu ocolirea fostei Biblioteci (denumită și fosta Cinema Victoria) pentru a marca returul.

Continue Reading
La Top