URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DANIEL FLOREA (AUR): REZULTATE NOTABILE LA ALEGERILE LOCALE DIN 9 IUNIE ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Într-o declarație de presă susținută la sediul Partidului Alianței Uniți pentru România (AUR) la scurt timp după închiderea secțiilor de votare, Daniel Florea, candidatul AUR pentru șefia Consiliului Județean Călărași, a anunțat cu mândrie rezultatele parțiale obținute în cadrul scrutinului din 9 iunie. Florea a declarat că, datorită sprijinului cetățenilor din județul Călărași, s-a clasat pe un onorabil loc doi, imediat după Partidul Social Democrat (PSD).

„Este o poziție de care suntem extrem de mândri, mai ales având în vedere că am reușit să acoperim cu succes multe localități unde alte partide, cu tradiție în campanii electorale, nu au mai reușit să facă față în acest an. Este o confirmare a muncii noastre și a încrederii pe care oamenii au ales să o investească în noi,” a spus Florea. Acesta a subliniat că rezultatele obținute reflectă o schimbare în preferințele electorale ale locuitorilor din județul Călărași și o recunoaștere a eforturilor AUR de a aduce un suflu nou în politica locală.

Cu toate acestea, Florea nu a evitat să vorbească și despre aspectele care ar fi putut fi gestionate mai bine. „Recunosc că sunt multe lucruri pe care le-aș fi putut face mai bine și pe care le remarc acum, post-campanie. Este un proces de învățare continuă și mă angajez să analizez cu atenție aceste aspecte pentru a ne îmbunătăți strategia pe viitor,” a declarat candidatul AUR.

Rezultatele obținute de Daniel Florea și echipa sa reprezintă un pas important pentru AUR în județul Călărași, demonstrând că partidul are capacitatea de a se impune pe scena politică locală, chiar și în fața unor adversari cu o prezență îndelungată și stabilă.

Florea a încheiat declarația cu un mesaj de mulțumire adresat tuturor susținătorilor și membrilor echipei sale, subliniind că această realizare nu ar fi fost posibilă fără efortul și dedicarea fiecăruia dintre ei. „Acesta este doar începutul, iar împreună vom continua să luptăm pentru a aduce o schimbare reală în județul Călărași,” a concluzionat el.

Continue Reading
La Top