URMĂREȘTE-NE
Radu Radu Nicolae

ACTUALITATE

CURTEA DE APEL BUCUREȘTI A DECIS PREDAREA AUTORITĂȚILOR ENGLEZE A UNUIA DINTRE CĂLĂRĂȘENII DAȚI ÎN URMĂRIRE ÎN MAREA BRITANIE. DECIZIA NU ESTE DEFINITIVĂ

Curtea de Apel București s-a pronunțat astăzi în ceea ce privește solicitarea autorităților judiciare din Marea Britanie de a îl preda pe călărășeanul Radu Radu Nicolae. Este vorba despre unul dintre cei doi bărbați care în februarie 2022 ar fi bătut un alt bărbat în orașul Slough din Marea Britanie și i-ar fi rupt piciorul cu un ciocan. În minuta judecătorească se preciează că mandatul european de arestare a fost emis pe data de 3 noiembrie 2023.

Decizia nu este definitivă și a fost deja contestată de bărbat. Curtea de Apel București a mai decis astăzi și arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Totodată, telefonul acestuia a fost pus sub sechestru și urmează să fie predat autorităților judiciare din Marea Britanie. 

În tot acest timp, cel de-al doilea bărbat care a participat la agresiune, Dumitru Nicolae, este încă dat în urmărire, iar polițiștii încearcă să îl găsească. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi ieșit din țară.

Minuta judecătorească

Minuta judecătorească

Continue Reading
La Top