URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

CURSURI DE ACTORIE LA CĂLĂRAȘI

Cursurile de actorie Play-Set se adresează celor care iși doresc să dea la o parte cortina în spatele căreia se află tainele meseriei de actor. În aceeași măsură, cursurile sunt gândite pentru descoperirea sinelui, pentru ca socializarea să se întâmple în realitate și pentru distracție de calitate.

Se desfășoară în perioada 1 octombrie 2022 – 30 iunie 2023, în fiecare sâmbătă și luni, în locația noastră din Str. 1 Decembrie 1918 nr. 3-5 (Muzeul Municipal Călărași).

Cei care vor absolvi cursurile de actorie Play-Set vor juca în spectacolul de final de an, devenit deja tradiție. Aceștia își vor etala întreaga măiestrie actoricească dobândită pe parcursul anului.

Vor fi 4 grupe de vârstă astfel:

  • copii: 5-7 ani, respectiv 8-10 ani.
  • adolescenți: 11-14 ani, respectiv 15-18 ani.
  • adulți: +18 ani.
  • nu exita vârstă maximă și nu este necesară experiența.

Prin intermediul cursului vei invăța noțiuni practice despre mișcare scenică, dicție și vei descoperi cât de importantă este rostirea corecta a cuvintelor. Prin exerciții de imaginație și jocuri de improvizație, cursul urmărește dezvoltarea atenției și creativității la cote maxime.

Vei învăța când să asculți și când să vorbești, ceea ce este o adevarată artă și binecuvântare. Vei conștientiza și învața să controlezi respirația și fluxul de aer utilizat în vorbire.

Tehnicile de actorie pot fi transferate în viața profesională și socială, fără să apară senzația de “personaj” care joacă un rol. Scopul este acela de a fi cea mai bună variantă a fiecaruia, cu un maxim de încredere, folosind imaginația și creativitatea. De asemenea, experiențele personale pot fi transpuse pe scenă. Vei invața cum să dai viață unui personaj și să il scoți din anonimat.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top