URMĂREȘTE-NE

SPORT

CUPA ROMÂNIEI LA CULTURISM ȘI FITNESS/O SPORTIVĂ DIN CĂLĂRAȘI, CAMPIOANĂ LA WELLNESS JUNIOARE

În perioada 27-28 mai 2022, Federatia Română de Culturism și Fitness a organizat, la Dej, Cupa României la Culturism și Fitness. La acest eveniment important, au fost prezenți 207 sportivi care s-au întrecut la10 discipline sportive. A fost un concurs deosebit de puternic, cu sportivi foarte bine pregătiți, fiind categorii și cu 20 de sportivi pe categorie. Clubul călărășean Fortus a fost prezent la acest concurs cu 7 sportivi, obținând rezultate destul de bune: locul I-Paula-Elena Tufan, categoria Wellness junioare; locul II George-Valentin Jinar, categoria Mens Physique juniori; locul IV-Sebastian Iorga, categoria 70 kg, culturism juniori mici.

Din lotul echipei au mai facut parte următorii sportivi: Florin-Gabi Tămășanu, Georgian Petcu, Irinel-Petre Bumbar și Daniel-Ionut Ciobaca, care au avut o evoluție bună.

Președintele Clubului Fortus, Nelu Bașfalion, a facut parte din echipa de organizare a competiției, în ziua concursului fiind arbitru de legătură.

Clubul Sportiv Fortus așteaptă, cu nerăbdare, Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, care se vor desfășura la Sibiu, în perioada 26-28 august 2022.

Continue Reading
La Top