URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

CUMPĂRĂ UN TOKEN NEFUNGIBIL ȘI SUSȚINE ÎNGRIJIREA UNUI PACIENT CU BOALĂ INCURABILĂ

NFT-urile din seria limitată lansată de Poșta Română, cu ocazia aniversării a 160 de ani de la înființarea companiei, pot fi achiziționate de pe platforma Oveit.com. Este vorba despre primul NFT al unei entități din portofoliul statului român, sub forma unui timbru digital, lansat recent, la Muzeul Național de Istorie a României.

Cele 160 de NFT-uri, simbolizând vârsta Poștei Române, au fost puse în vânzare pe platforma partenerilor Poștei Române de la Oveit, cei care au ajutat cu implementarea acestui proiect.

Invitația primită din partea Poștei Române, de a lua parte la acest proiect, ne-a bucurat mult. Noi credem cu tărie în inovație și în modul în care tehnologia poate influența viețile diverselor comunități, iar acest proiect corespunde întru totul acestei idei. Colecția de NFT-uri propusă de Poșta Română se adresează atât colecționarilor tradiționali, cât și pasionaților de tehnologie, servind ca un binemeritat ajutor pentru prietenii de la HOSPICE Casa Speranței. Iar, prin intermediul platformei noastre, oricine poate cumpăra una sau mai multe piese digitale ale acestei colecții, Oveit oferind un proces de achiziție simplu și sigur, chiar și pentru NFT-uri”, a spus Mihai Drăgan, co-fondator și COO Oveit.

Dacă vrei să devii partener în cadrul acestui proiect, poți achiziționa și tu un timbru poștal digital, de aici: https://oveit.com/nft-romanian-post-160-years/

Toate încasările provenite din vânzarea acestor NFT-uri vor merge către Fundația Hospice Casa Speranței, pentru susținerea programelor derulate în sprijinul pacienților cu boli incurabile.

De altfel, la evenimentul de lansare care a avut loc în data de 12 august, s-au strâns deja 7.000 de euro din cele zece timbre digitale care au făcut obiectul unei licitații deschise, cu un preț de pornire de 160 de euro pentru fiecare piesă. 160 de euro reprezintă costurile pentru susținerea unei zile de tratament pentru fiecare pacient din spitalele fundației.

Astfel, dacă alegi să cumperi un NFT, alegi să oferi îngrijire paliativă unui pacient care are nevoie.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top