URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE – PROIECT ORGANIZAT DE OFSD CĂLĂRAȘI

Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Călărași sprijină campania inițiată de Guvernul României, Cumpără românește. Pentru ca acțiunea să aibă o finalitate, președinta OFSD a Municipiului Călărași a pregătit peste o sută de porții de mâncare pentru enoriași.

Guvernul vrea să îi determine pe români să aleagă produsele fabricate în România. “Cumpără româneşte!” este sloganul sub care Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a anunţat că va iniţia, la nivel naţional, un program de relansare a producţiei interne.

Parohia Sfântului Nifon din municipiu a fost gazda activității politice inițiate de femeile social democrate. În weekend, membrele OFSD au fost la Obor pentru a cumpăra produsele necesare mesei organizate marți, 24 octombrie a.c.

Ideea evenimentului a pornit de la campania naționala a Partidului Social Democrat. Avem câteva doamne care au gătit aici, la parohie. Cu ajutorul Protoieriei Călărași și al altor preoți, am strâns aproximativ 100 de enoriași”, a declarat pentru Canal SUD Andreea Mirela Tache, președinte OFSD Călărași.

Atât autoritățile locale, cât și județene au venit în sprijinul inițiativei Mirelei Tache. Pe rând, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, președintele Organizației Municipale a Partidului Social Democrat Călărași, Marius Dulce, și membrii social democrați au vizitat enoriașii. 

Și la Călărași cumpărăm românește! Partidul Social Democrat se ocupă ca fiecare filială din județul Călărași să susțină producătorii locali. Astăzi, suntem in cantina socială din cadrul Parohiei Sfântul Nifon, aici unde 100 de enoriași vor mânca românește”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Partidului Social Democrat Călărași.

Susținem OFSD Călărași, care, astăzi, este alături de persoanele nevoiașe din municipiu. Acestea au avut in gând să ofere o masa calda enoriașilor si, iată că, au reușit”, a adăugat Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. 

Președinta Organizației Municipale a Femeilor Social Democrate Călărași, Andreea Mirela Tache, a declarat că proiectul va avea, cu siguranță, continuitate. 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top