URMĂREȘTE-NE

SPORT

CSM CĂLĂRAȘI A PUS UMĂRUL LA CLASAREA PE LOCUL I ÎN CLASAMENTUL GENERAL PE NAȚIUNI LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE CANOTAJ

Săptămâna trecută a avut loc Campionatul European de Canotaj U23 în Hazewinkel, Belgia. Sportivele de la CSM Călărași, Cristina Druga și Timoc Iuliana au reușit să obțină un aur și un argint. În echipajul de patru vâsle, Cristina Druga împreună cu Cireș Patricia, Ciotău Emanuela și Ungurenu Alexandra s-au impus în fața echipelor din Cehia și Polonia astfel câștigând medalia de aur. În proba de patru rame plus cârmaci, Iuliana Timoc alături de colegele sale obține medalia de argint.

Bucurie imensa pentru CSM Călărași prin AURUL și ARGINTUL obținute de sportivii noștri la CAMPIONATUL EUROPEAN de Canotaj din Belgia Cristina DRUGA și Iuliana TIMOC au reprezentat cu onoare ROMANIA la Campionatele Europene de Canotaj pentru Tineret ( U23 ), competitie desfășurată în perioada 3-4 septembrie 2022 la Hazewinkel, Belgia.

După ce în calificările pentru disputarea finalelor atât Cristina cât și Iuliana, împreună cu partenerele lor de ambarcațiune s-au clasat pe locul 1, în finalele desfășurate duminică 4 septembrie Cristina DRUGA a câștigat aurul în proba de patru vâsle, iar Iuliana Timoc a obținut argintul în proba BW4+, îmbogățind zestrea de medalii a țării noastre în acest minunat sport olimpic care, ne-a adus atâtea satisfacții.

“Ce poate fi mai frumos decât această bucurie dincolo de timp și de răstimp? Ce poate fi mai înălțător decât aceasta atingere, cu palmele acelea atât de muncite, a celor mai îndepărtate taine și frontiere ale cerului?Astfel de oameni au VOCAȚIA SUBLIMULUI și a PERFECȚIUNII! Le vor atinge? În suflet le-au atins, deja!” în bătăliile fascinante ale apelor – Mugur POPOVICI, Magna NewsSportivii medaliați au fost felicitați și de Guvernul României.

„Premierul Nicolae-Ionel Ciucă:

Felicitări canotorilor români care au strălucit la Campionatele Europene U23 de la Hazewinkel, Belgia. România s-a clasat pe locul I în clasamentul pe națiuni! Mulțumită performanțelor obținute prin munca și perseverența sportivilor și celor care le-au fost alături, tricolorul românesc este din nou onorat în competițiile internaționale. Mulțumiri și recunoștință pentru ce ați realizat! Mult succes mai departe!

Îi felicităm călduros pe toți sportivii noștri, pe antrenorii lor de club – Daniel Bănățeanu și Madalina Buzdugan și întregul personal al CSM Călărași, F.R.Canotaj și Ministerul Sportului și absolut pe toți aceia care și-au adus contribuția la obținerea acestor rezultate strălucitoare! Nu putem decât să privim cu multă încredere apropierea JOCURILOR OLIMPICE de la PARIS, 2024” , a precizat Dumitru Chirilă pe pagina personală de socializare.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top