URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

CRUCEA ROȘIE CĂLĂRAȘI CONTINUĂ SĂ AJUTE REFUGIAȚII UCRAINENI

Crucea Roșie Călărași, este în continuare alături de refugiații ucraineni, aceștia sau persoanele care s-au oferit să le ofere cazare, pot solicita la sediul Crucii Roșii ajutor, de la produse de igienă, haine, alimente pana la cartele de telefon și jucarii.

“Sunt două săptămâni de când nu a mai venit nimeni să ne mai aducă ajutoare de niciun fel pentru refugiații din Ucraina. Au venit persoane care au donat haine utilizate dar nu neapărat pentru Ucraina, au donat pentru persoane nevoiașe.

Încă mai avem nevoie de sprijin, avem nevoie de alimente și produse de igienă. Avem stocul pe Călărași pentru județul Călărași pe care îl utilizăm atunci când avem cerere de la Comitetul Județean de Intervenție,dar produsele se termină.
Suntem norocoși acum că avem la filială o sumă de bani pe care putem să o punem la bătaie ca să spun așa, de exemplu persoanele care sunt refugiate la noi în oraș și sunt cazate ori în centrele primăriei ori la persoane fizice pot veni să ni se adreseze să îi sprijinim cu diverse produse, de la îmbrăcăminte sau chiar și produse perisabile.

Este o familie care ne-au cerut lapte legume și fructe, ceea ce noi nu putem să colectăm de la populație pentru că nu știm când avem nevoie de ele și se pot strica foarte repede și decât să le aruncăm le putem achiziționa noi și le ducem noi la cei care solicită”, a declarat Aura Giurcă, Directoarea Crucii Roșii Călărași.

Continue Reading
La Top