URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CRUCEA ROȘIE CĂLĂRAȘI A FINALIZAT PROIECTUL “USAID” ÎN ȘCOALA “CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” DIN CĂLĂRAȘI

Proiectul numărul doi “USAID” a fost finalizat la Școala Generală “ Constantin Brâncoveanu” din Călărași.

Acest proiect a fost început împreună cu Sediul Central al Crucii Roșii Române și cu Crucea Roșie Americană prin care am înființat în fiecare județ câte un club al binelui, un club al voluntarilor de Cruce Roșie, un club de prim-ajutor.
În județul Călărași am ales să desfășurăm această activitate în școala Constantin Brâncoveanu, fosta școală nr. 9 pentru că am considerat că această școală merită și pentru că am mai avut proiecte împreună cu dânșii și au fost foarte bine desfășurate. Copiii de la clasele V-VII
I au participat timp de șapte luni de zile la tot felul de întâlniri cu lectorii de la Crucea Roșie și au vorbit despre sănătatea mintală, alimentație sănătoasă, am avut și clubul de prim-ajutor iar câțiva copii au participat și la concursul “Sanitarii Pricepuți”.
La sfârșitul proiectului am putut să achiziționăm câte ceva pentru școală.
Am înțeles că școala avea nevoie de o tablă inteligentă, am mai achiziționat opt table simple magnetice și o boxă care poate fi folosită la toate manifestările școlii
”, a precizat Aura Giurcă Directorul Crucii Roșii Călărași.

Camelia Buzduga este directorul școlii Constantin Brâncoveanu de 1 an, dar a făcut tot posibilul să aducă schimbări majore în tot acest timp.


A răspuns cu da acestui proiect împreună cu alte cadre didactice și elevi și s-a arătat foarte încântată și mulțumită de tot ce a însemnat clubul “ Supereroii binelui”.
Școala are nevoie de astfel de dotări deoarce a rămas puțin în urmă față de celelalte școli din Călărași dar în ultima perioadă am făcut un efort să punem școala la punct. Avem acum un cabinet de informatică nou, am renovat clasele, am schimbat parchetul și multe alte lucruri deoarece cei 320 de copii care învață în școala noastră merită să își desfășoare activitatea în condiții cât mai bune”, a precizat Camelia Buzduga pentru Canal Sud.

Mai multe detalii puteți afla în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top