URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

CROSUL PRIMĂVERII ÎN PARCUL DUMBRAVA CĂLĂRAȘI

Sâmbătă 9 aprilie, începând cu ora 10:00, în parcul Dumbrava Călărași se va organiza prima ediție a “Crosului Primăverii” pentru toate categoriile de vârstă. Aceasta este o inițiativă a voluntarilor care fac parte din grupurile de alergare.

“Sâmbătă care ne-au provocat la această acțiune împreună cu copii de la Clubul Sportiv școlar dar și alți copii de la școli așa încât am încercat să coagulam în jurul acestei idei câteva instituții care sunt în domeniul Sportului și am reușit să atragem alături de noi, de Clubul Sportiv școlar și Asociația Județeană Sportul Pentru Toți, Direcția Județeană Pentru Sport, Academia Olimpică Română, filiala Călărași, mai avem asociația “Alege să Trăiești”, încercăm cu toții să organizăm un eveniment frumos pentru copii și de ce nu o să încercăm să devină o tradiție așa încât poate în fiecare an sa reușim să avem cât mai mulți participanți la această competiție.

Prima categorie ar fi cu cei născuți în anul 2013 și mai mici și ajungând până la adulți, avem vreo nouă categorii de vârstă, fete și băieți pe diferite distanțe de alergări. Toți participanții vor primi diplome iar pentru primele trei locuri, vom avea medalii și premii și speram să fie o acțiune frumoasă”, a declarat pentru Canal Sud, Marius Tătaru, directorul Clubului Sportiv Școlar Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top