URMĂREȘTE-NE
Crimă

ACTUALITATE

CRIMĂ ÎNGROZITOARE LA SOHATU. ȘI-A BĂTUT SOȚIA PÂNĂ A OMORÂT-O PENTRU CĂ ERA BEATĂ

Un caz înfiorător a cutremurat comunitatea din satul Progresu, comuna Sohatu, în luna martie a acestui an, după ce un bărbat, S. M., și-a omorât cu bestialitate soția. Pentru fapta sa, ucigașul a fost condamnat joi, 17 august, la șapte ani de închisoare.

Cei doi soți trăiau în localitatea Progresu și aveau doi copii, în vârstă de opt, respectiv 11 ani. De-a lungul timpului, cei doi au avut mai multe certuri, motivul fiind faptul că femeia era consumatoare de băuturi alcoolice, ceea ce a culminat cu fapta îngrozitoare comisă de bărbat, potrivit rechizitoriului.

Crima s-a petrecut pe data de 15 martie 2023, în jurul orei 18.00, atunci când inculpatul s-a întors acasă de la serviciu și a găsit-o pe soție sub influența băuturilor alcoolice, după ce băuse o jumătate de sticlă de vin.

A urmat o nouă ceartă între cei doi, bărbatul reproșându-i soției sale că bea. Cearta a degenerat rapid, moment în care bărbatul a strâns-o de gât și a scos-o din dormitor, lovind-o cu palmele și pumnii în față, iar în urma acestor lovituri, femeia s-a lovit cu capul de un dulap care se afla în spatele său. Bătaia a continuat, iar soțul a lovit-o în zona coastelor. La final, a luat-o de haine și a izbit-o de mai multe ori cu capul de dulapul de care se lovise inițial.

A LĂSAT-O SĂ ZACĂ ÎN PAT

După ce a bătut-o, bărbatul a luat-o pe femeie și a așezat-o în pat, în camera copiilor. După ceva timp a mers să verifice cum se simte, moment în care a constatat că aceasta a decedat. A sunat imediat la 112, dar echipajul sosit la locuința acestora nu a mai putut face nimic, constatând decesul, se mai arată în rechizitoriu.

Bărbatul a fost arestat preventiv a doua zi, măsură care a fost menținută până la data condamnării. De asemenea, pe lângă pedeapsa de șapte ani de închisoare, bărbatul va trebui să le plătească celor doi copii minori câte 100.000 de lei, dar și o sumă lunară în cuantum a 1/6 din salariul minim pe economie, până la majoratul fiecăruia sau, dacă va fi cazul, până la terminarea studiilor, dar nu mai târziu de 26 de ani.

Sentința în acest caz a fost pronunțată de Tribunalul Călărași și nu este definitivă, iar inculpatul poate face apel în termen de 10 zile de la pronunțare. Până la data publicării acestui material, bărbatul nu a făcut apel.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top