URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

CONTURUL ROMÂNIEI – SEBASTIAN GHIOCA A “AGĂȚAT HARTA ÎN CUI”

Pompierul călărășean, Sebastian Ghioca, continuă cursa de 2.760 de kilometri care vor fi străbătuți cu bicicleta pentru o cauză nobilă. Acesta a ajuns ieri, 20 mai 2022, acolo unde se agață harta în cui în Sighetul Marmației. Alături de Sebastian se află și prietenul său, Adrian Ster.

Fundația Copii în Dificultate vă invită să veniți în sprijinul copiilor vulnerabili prin participarea la Evenimentul caritabil “Conturul României pe Bicicletă”! Fiecare ciclist poate parcurge distanțe variate din traseu și are posibilitatea de a se alătura celor doi Ambasadori CID (Sebastian Laurentiu Ghioca și Adrian Ster) în orașele marcate pe harta de traseu.

Înscrierile la eveniment se pot face în calitate de: *FUNDRAISER GALANTOM, accesând link-ul https://sportiv.galantom.ro/events/view?id=1019 sau *PARTICIPANT, completând formularul https://forms.gle/jZ4t42kZXiRcr1RE7, însoțit de o donație minimă de 50 lei.

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon: 0763/199.972.

Urmăriți pagina de Facebook a evenimentului-Conturul României pe Bicicletă, pentru a fi la curent cu ultimele informații despre traseu, puncte de întâlnire și cauza susținută.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top