URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CONTROVERSE LEGATE DE INTIMITATEA CLIENȚILOR ÎNTR-UN MAGAZIN DIN CĂLĂRAȘI. REPREZENTANȚII COMPANIEI ANUNȚĂ CĂ AU LUAT MĂSURI

Mai mulți cititori ne-au semnalat prin mesaje transmise pe adresa redacției o situație de la nivelul unui magazin din municipiul Călărași. Este vorba despre magazinul Pepco de pe strada Locomotivei, acolo unde unii clienți au precizat că una dintre camerele de supraveghere bate spre cabina de probă, ceea ce ridică semne de întrebare referitoare la faptul dacă intimitatea acestora este sau nu respectată în cabină, în timp ce probează hainele.

În imagini se observă cum camera de supraveghere se reflectă în oglinda din interiorul cabinei de proba, iar pe unii dintre clienți acest lucru i-a făcut să creadă că reprezentanții magazinului îi pot vedea în timp ce se schimbă de haine pentru a proba produsele pe care vor să le cumpere.

O echipă Canal Sud a mers la respectivul magazin pentru a vedea dacă situația se confirmă. Jurnaliștii au descoperit că, într-adevăr, camera de supraveghere este vizibilă în interiorul cabinei, grație reflexiei în oglindă.

Având în vedere că nemulțumirile anumitor clienți s-au confirmat, jurnaliștii Canal Sud au solicitat reprezentanților companiei un punct de vedere, pentru a clarifica situația.

Aceștia au precizat, într-un răspuns scris transmis redacției, că respectiva cameră de supraveghere are rol în urmărirea produselor luate din cabina de probă, lăsând de înțeles că intimitatea clienților nu a fost pusă în pericol în vreun moment.

De asemenea, reprezentanții magazinului au mai menționat că au înțeles faptul că poziționarea camerei de supraveghere poate crea disconfort pentru unii clienți, astfel că au decis schimbarea orientării camerei.

Camera este destinată doar pentru urmărirea produselor luate la cabina de probă. Cu toate acestea, înțelegem că poziția camerei poate fi interpretată în mod eronat, astfel că, pentru confortul clienților noștri, am decis să schimbăm orientarea camerei. Prin urmare, în cursul zilei de astăzi a fost operată această modificare”, se arată în răspunsul companiei.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top