URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

CONTROALE LA ECOAQUA ÎN PRIMA ZI DE DIRECTORAT A LUI EDUARD GRAMA

La sfârșitul săptămânii trecute, un zvon care circula în municipiul Călărași s-a adeverit. Eduard Grama a părăsit scaunul de administrator public al Primăriei Municipiului Călărași pentru cel de director general al SC ECOAQUA S.A.

Astăzi acesta și-a început prima zi de activitate cu un amplu control la toate punctele de lucru din municipiu ale operatorului de apă și canal.

“Da, sunt noul director general al EcoAqua.

O provocare pentru mine de a schimba funcționalitatea companiei de furnizare a apei potabile și de a fi cât mai aproape de cetățeni.

NU voi tolera întreruperi de apă nejustificate și nici pierderi de apă în facturile noastre, ale tuturor.

Azi, mi-am început mandatul pe teren. Am vizitat, alături de Ionuț Savu, directorul de Sucursală, toate punctele de interes din municipiu.

Am vorbit cu fiecare om în parte, am identificat problemele, unele dintre ele știute din exterior, și voi încerca să mișc lucrurile în direcția cea bună.

Apa trece, faptele rămân”, a scris noul director general de la EcoAqua pe pagina sa de socializare.

Eduard Grama este cunoscut în târgul Călărașilor ca unul dintre cei mai vocali oameni de administrație.

Pe “mâna” sa Consiliul Județean Călărași a implementat două proiecte majore- Portul Turistic și Promenada și tot Grama a fost singurul care a avut curajul de a demola pontoanele ilegale de pe malul Borcei.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top