URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ÎN COMUNA CHIRNOGI

Lucrările de modernizare din comuna Chirnogi din județul Călărași sunt în derulare. Potrivit edilului comunei s-a terminat construirea unui trotuar cu o lungime de aproximativ 3,2 km.Vor fi lucrări și pe alte străzi, putem enumera Strada Dunării, Strada Fericirii dar și alte stăzi din cartierele din cadrul localității.

“Așa cum am promis în ultima intervenție, întotdeauna sunt dator să vă informez cu lucrările care se desfășoară în localitatea noastră. În ultima perioadă am reușit să facem mai multe lucrări, acestea contribuind în mare parte la îmbunătățirea infrastructurii din comuna noastră.

Aș vrea să vă exemplific doar câteva dintre acestea. În ultimul rând în urma unor discuții cu o familie nevoiașă de pe strada Brutăriei, o familie care are în întreținere doi copii cu probleme de sănătate am turnat un trotuar de aproximativ 100 de metri fiind necesar pentru deplasarea copiilor, mai ales că acești copii, în  urma unor evenimente nefericite au rămas în această vară și fără tată, așadar, mama, având grijă de cei doi copii îi era foarte greu să iasă din curte mai ales că unul din copii se deplasează cu ajutorul unui cărucior.

Deasemenea am continuat și cu alte lucrări în cadrul localității noastre, lucrări de modernizare, am terminat construirea acelui trotuar de aproximativ 3,2 km. În prezent lucrăm la lucrări de plombare, de reparații a străzilor, în acest sens aș putea să vă exemplific doar două străzi pe care le-am rezolvat până în momentul de față, este vorba de strada Șovăitei, pe care am remediat-o în proporție de 100 la suta, vom lucra și pe alte străzi, Strada Dunării, Strada Fericirii și în alte cartiere din cadrul localității noastre.

Nu în ultimul rând ne interesăm și de presemnalizarea circulației în comuna noastră. Am reușit să modernizăm câteva treceri de pietoni, să reîmprospătăm marcajele. Mai mult decât atât am înlocuit vechile indicatoare pentru trecerile de pietoni cu unele moderne, acestea sunt cu leduri fiind vizibile atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, atât de pietoni cât și de conducătorii auto.

În parc am reparat toate obiectele de joacă pentru copii. Vreau să vă informez că am pus pe aproape toate străzile din comună, aproximativ 200 de coșuri de gunoi”, a precizat edilul comunei Chirnogi, Ștefan Ion.

Continue Reading
La Top