URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CONSTRUCȚIE SUSPENDATĂ ÎN JEGĂLIA, ATRACȚIA CĂLĂRĂȘENILOR DORITORI DE RECREERE. PESCARII AU O NOUĂ LOCAȚIE

Complexul Pescăresc din Jegălia este aproape gata. La sfârșitul acestei luni va avea loc recepția lucrărilor pentru construcția suspendată realizată din fonduri europene sub titlul “Centru multifuncțional / complex pescăresc pentru educație și recreere”.

Primarul Vasile Aurel s-a arătat permanent implicat pentru accesarea fondurilor guvernamentale sau europene necesare dezvoltării.

„Complexul pescăresc, la ora actuală, este pe finalitate. Noi sperăm ca în două săptămâni să facem și recepția finală, dar dacă discutăm despre acest proiect vreau să vă spun că el era terminat, însă a intervenit fenomenul creșterii prețurilor la materiale de construcții de la licitare până la executare.

Am făcut ultima plată din banii noștri, rămânând să mai dăm partea din cofinanțarea de la TVA pe care va trebui să ne-o ofere cei de la Minister. În momentul în care se va închide, o singură problemă avem, și anume legarea la rețeaua electrică. În toată țara sunt mari probleme cu Enel. Acolo este vorba de faptul că Enel trebuie să ne aducă un post de transformare de 66kW și deocamdată nu au început lucrările. Noi am venit cu constructorul, am venit cu o firmă care ne-a adus inclusiv cablul, doar să se lege. Să vedem ce se va întâmpla cu Enel.


Să fim și puțini optimiști, această lucrare se termină și vine în continuarea acelui parc tematic, dar mai mult de atât deja încep evenimentele pe care ni le-am dorit prin construirea acestui parc.” – a declarat Aurel Vasile, primarul comunei Jegălia

Continue Reading
La Top