URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI PREMIAZĂ OLIMPICII. AFLĂ CUANTUMUL PREMIILOR

În cadrul conferinței de presă de la sediul Partidului Social Democrat, Vasile Iliuță a anunțat că, începând de astăzi, între administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai, și Inspectoratul Școlar Județean Călărași va exista un parteneriat pentru a îmbunătăți sistemul public de învățământ de pe raza județului.

Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, a declarat că a stabilit împreună cu președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, să acorde premii în valoare de câte 1.000 de euro pentru elevii olimpici din județ.

“Vrem să stimulăm pe toate componentele acest proces de învățământ care, trebuie să recunoaștem că se află într-o letargie. Este un sistem învechit. Trebuie să producem dorința copiilor de a participa la astfel de concursuri”, a declarat Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași.

Tot în cadrul conferinței, Bogdan Mihai a prezentat condițiile necesare pentru ca elevii să fie premiați, acesta declarând că fondurile provin din bugetul Consiliului Județean Călărași.

Premiile se vor acorda elevilor în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la concursurile în cauză.

Continue Reading
La Top