URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CONSILIERII LOCALI CĂLĂRĂȘENI, AMENDAMENTE PE ÎNVĂȚĂMÂNT LA RECTIFICAREA BUGETARĂ

Consilierii locali au aprobat, în ședința ordinară de săptămâna trecută, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Călărași pe anul 2021. Proiectul a fost adoptat cu o serie de amendamente, în vederea alocării unor sume de bani către anumite instituții de învățământ.

Astfel, consilierul local din partea PNL, Viorel Ivanciu, a propus ca suma de 11.000 de lei să ajungă pentru expertiza tehnică a sălii de sport din cadrul Școlii Gimnaziale “Constantin Brâncoveanu”, iar suma de 60.000 de lei să fie destinată aceleiași unități de învățământ, pentru dotarea cu calculatoare.

Totodată, consilierul local al USR, Costin Mirescu, a propus ca suma de 75.000 de lei să fie repartizată Școlii Gimnaziale Carol I, după cum urmează: 25.000 de lei pentru calculatoare, 25.000 de lei pentru utilități și 25.000 de lei pentru asigurarea pazei la cele două corpuri de clădire ale instituției educaționale.

Un alt consilier liberal, Cătălin Călin, a propus un amendament în vederea alocării sumei de 20.000 de lei pentru ca Grădinița “Step by Step” să își poată achiziționa obiecte de inventar.

Continue Reading
La Top