URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CONFLICT SÂNGEROS ÎNTRE INTERLOPI, ÎN CĂLĂRAȘI

Conflict sângeros între interlopi, în Călărași. Un bărbat a fost rănit grav după ce a primit mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului. S-a întâmplat în cursul serii de vineri, 9 septembrie, pe Bulevardul Republicii din Călărași, zona Farfuria. 

În conflict sunt implicate patru persoane, doua dintre ele au fost identificate. Atacatorul principal a reușit sa fugă în comuna Borcea la 50 km de Călărași. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre Daniel Ionuț Racoș, cunoscut în sfera interlopilor locali, condamnat pentru proxenetism. El este cel care l-ar fi înjunghiat pe Alexandru Constantin Ștefan, zis Balena cu un cuțit în zona gâtului. Cel din urmă a reușit să ajungă pe picioarele lui la UPU Călărași având mai multe plăgi deschise la nivelul gâtului și membrelor inferioare.

Martorii spun ca doua mașini au intrat în parcarea supermarketului, moment in care, din ultima mașina au coborât patru bărbați înarmați cu cuțite și s-au năpustit asupra șoferului care se afla la volanul primei mașini urmărite.

Locul a fost împânzit de forte de ordine. A fost realizat perimetrul de cercetare, iar traficul rutier a fost întrerupt aseară.  Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași coordonează cercetările la fața locului.

Astăzi, două dintre persoanele implicate în încăierarea de aseară au fost prezentate în fața instanței de judecată pentru o măsură preventivă.

Solutia pe scurt: În baza art. 226 C. proc. pen. raportat la art. 223 alin. 2 C. proc. pen. şi art. 202 alin. 1 şi 3 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, privind arestarea preventivă a inculpaţilor Racoş Daniel-Ionuţ şi Muntianu Marian. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor RACOS DANIEL-IONUT, cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la omor, faptă prev. de art. 32 alin.1 rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 77 a Cod Penal, art. 41 alin.1 si art. 43 alin. 5 Cod Penal şi MUNTIANU MARIAN cercetat pentru săvârşirea infractiunii de tentativă la omor, faptă prev. de art. 32 alin.1 rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 77 a Cod Penal), pe o durată de 30 zile, începând cu data de 10.09.2022 şi până la data de 09.10.2022, inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor. În baza art.275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi pentru procuror. Pronunţată, în camera de consiliu, azi, 10.09.2022, ora 15.20.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  68/2022  10.09.2022

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top