URMĂREȘTE-NE

SPORT

CONCURSUL “PRIMA BICICLETĂ” A AJUNS LA EDIȚIA A OPTA. SE MAI FAC ÎNSCRIERI ȘI ÎN DATA DE 25 MAI 2022

Clubul Sportiv Yzo Gym și Călărași Cycling Team organizează, în data de 29 mai 2022, cea de-a VIII-a ediție a concursului “Prima Bicicletă”, singura competiție pe două roți destinată exclusiv copiilor. În data de 24 aprilie a.c., au început înscrierile la concurs. Până la data de 24 mai a.c., au fost validați 150 de copii înscriși. Potrivit organizatorului, Valerică Anghelescu, doritorii se pot înscrie și pe data de 25 mai 2022, inclusiv, la întrecerea sportivă. Din anul 2015, până la acest moment, competiția a strâns milioane de kilometri și zâmbete. În fiecare ediție, au fost combinate bucuria de a pedala cu cea de a dărui, prin strângeri de fonduri pentru cazuri umanitare călărășene.

Pregătirile sunt în toi, la această dată. Vineri, 27 mai, traseul pe care se va desfășura concursul va fi marcat în totalitate.

“Am reușit să tăiem și iarba, să facem traseul, vineri o să îl și marcăm. Vineri, vor veni și copiii de la Centrul SERA, dar și alți prieteni. În 24 aprilie 2022, au început înscrierile. Până în prezent, sunt 150 de copii validați. Fiind etapă de Cupă națională, copiii vin din toată țara. (…) Păcat că din oraș sunt prea puțini copii înscriși, cred că maximum 20 de copii. Restul copiilor înscriși sunt din afara orașului. Până mâine, 25 mai, până la ora 12:00, se mai pot înscrie copiii la competiție”, ne-a precizat organizatorul concursului “Prima Bicicletă”, Valerică Anghelescu.

Concursul face parte din etapa a-II-a a Cupei Naționale-MTB pentru copii. Competiția este adresată copiilor amatori și categoriei +17 OPEN.

Prima Bicicletă se va desfășura în zona Canalului Siderurgic cu intrare din strada Panduri. Începand cu ora 07:45, în data de 29 mai, se pot ridica kiturile de participare de la cortul care se va afla lângă zona de START. Intrarea cea mai accesibilă va fi pe strada Panduri, din cartierul Mircea Vodă, unde vor exista voluntari care vor dirija participanții ctăre zona de înscriere.

Ghidul tehnic al concursului, poate fi consultat la următorul link:
https://www.calarasicycling.ro/regulament-mtb/.

Taxa de înscriere pentru copii este de 65 de lei, iar cea pentru categoria +17 OPEN este de 100 de lei.

Înscrierile se efectuează pe site-ul:  https://www.calarasicycling.ro/.

Continue Reading
La Top