URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CONCURSUL DE TEHNICĂ ȘI ȘTIINȚĂ “FLORIN VASILESCU” DESCHIDE APETITUL TINERILOR PENTRU FIZICĂ

Sala de expoziții a fost inundată de numeroase proiecte, fiecare reprezentând eforturile și ingeniozitatea tinerilor participanți. De la roboți și soluții ecologice, la experimente științifice și invenții practice, concursul a acoperit o gamă largă de domenii tehnice și științifice. Juriul format din specialiști în domeniu și profesori experimentați a evaluat cu atenție fiecare proiect prezentat, evidențiind inovația, rigurozitatea științifică și potențialul impact.


Unul dintre momentele deosebite ale concursului a fost prezentarea publică a proiectelor. Fiecare participant și-a expus creativitatea și munca depusă, prezentând rezultatele și concluziile obținute prin experimente și cercetări îndelungate. Atmosfera a fost plină de entuziasm și curiozitate, iar tinerii cercetători și-au demonstrat abilitățile de comunicare și cunoștințele tehnice în fața unui public captivat.


Pe parcursul competiției, tinerii au avut ocazia să primească feedback constructiv și să interacționeze cu experți din domeniu. Această interacțiune a stimulat discuții animate și schimb de idei între participanți și specialiști, ceea ce a adus un plus de valoare competiției și a încurajat dezvoltarea lor personală și profesională.


La finalul concursului, au fost anunțați câștigătorii din fiecare categorie.


Organizatorii concursului au subliniat importanța acestui eveniment în promovarea cercetării și inovației în rândul tinerilor. Prin sprijinirea ideilor și proiectelor lor, Concursul de Tehnică și Știință “Florin Vasilescu” își propune să stimuleze pasiunea elevilor.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top