URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CONCURS PENTRU FUNCȚIILE VACANTE DE DIRECTOR ȘI DIRECTOR ADJUNCT ÎN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Inspectoratul Școlar Județean Călărași organizează, în sesiunea 2022, concurs pentru ocuparea următoarelor categorii de funcții vacante de conducere: director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Călărași, director din clubul copiilor și director din centrul județean de excelență. Pentru mai multe informații am discutat cu inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Călărași, prof. Roxana Natalia Pațurcă.

„Cum bine știți și dumneavoastră, în trimestrul trecut a avut loc prima sesiune a concursului de directori, sesiune în care am reușit în urma concursului să avem 66 de cadre didactice care au ocupat funcțiile de director și director adjunct.

Pentru această sesiune care a început pe data de 17 ianuarie, conform metodologiei de organizare și desfășurare a examenului, avem 71 de posturi vacanțe, atât de director cât și de director adjunct. Conform calendarului, în intervalul 26-28 ianuarie avem evaluarea dosarelor de înscriere, urmând apoi afișarea rezultatelor în urma listei candidaților admiși la evaluarea dosarelor. Calendarul este foarte intens, vă pot spune că proba scrisă este pe data de 18 februarie, urmând ca și afișarea rezultatelor finale, după proba de interviu să aibă loc, pe data de 18 aprilie. Atunci vom ști care sunt locurile ocupate în urma acestui concurs”, a declarat sursa citată.

Continue Reading
La Top