URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

CONCURS DE PAŞTE! PARTICIPĂ ŞI CÂŞTIGĂ! VEZI CE PREMII SUNT PUSE LA BĂTAIE

În perioada 15 – 21 aprilie 2022, Canal Sud și Radio Voces Campi te provoacă la Concurs! Avem 3 premii super tari! Mai bine spus… contribuim la desfățul tău culinar de Paști!

CE POȚI CÂȘTIGA?

Premiul I – un miel
Premiul II – un coș plin cu bunătăți culinare… așa ca pentru cel care a fost la un pas de marele premiu
Premiul III – un alt coș tot cu bunătăți

CE TREBUIE SĂ FACI?

Mai simplu nu există! Citește zilnic articolele publicate pe canalsud.ro și găsești strecurat un cuvânt cheie. Sigur îl vei identifica ușor! Sau ai cea de-a doua variantă: să asculți programele Radio Voces Campi și să “vânezi” cuvântul.
În fiecare zi lansăm căte un cuvânt. Adică 7 cuvinte… în 7 zile. Asta înseamnă că te poți înscrie zilnic dacă descoperi cuvantul cheie al zilei respective, ceea ce înseamnă că poți avea 7 șanse de câștig!

CUM POȚI SĂ PARTICIPI?

Dacă ai descoperit cuvântul cheie, ai butonul de mai jos care te lansează în cursă! Cu un singur click ești direcționat în contul nostru whatsapp… automat! Ne spui numele și prenumele și care este cuvantul cheie (de la un numar de telefon poate participa o singură persoană)!
ATENȚIE! Cuvantul aferent zilei în care participi, este obligatoriu să fie trimis până la ora 24:00 a zilei respective.

De exemplu:

Daca în ziua de 16 aprilie descoperi cuvântul cheie, intri pe această pagină și accesezi butonul de concurs. Doar în ziua de vineri! Dacă trimiți în altă zi cuvântul… din păcate acesta nu mai e valabil.

Poți face asta zilnic și în acest fel ai mai multe șanse! 7 șanse de câștig! Hai că-i simplu! Nu?

ANUNȚUL CÂȘTIGĂTORILOR

Tragerea la sorți a căștigătorilor va fi efectuată în ziua de 21 APRILIE 2022… iar lista căștigătorilor va fi publicată pe site-ul canalsud.ro la ora 20:00 în aceeași zi!

BAFTĂ!

Continue Reading
La Top