URMĂREȘTE-NE
Gala SuperTeach

EDUCAȚIE

COMUNITATEA SUPERTEACH CĂLĂRAȘI VA FI PREZENTĂ LA A V-A EDIȚIE A GALEI SUPERTEACH 2023

A V-a ediție a Galei SuperTeach 2023 va avea loc luni, 16 octombrie, la Sala Studio a Teatrului Național din București. Comunitatea SuperTeach Călărași va fi reprezentată de profesoara Florina Grozavu, în calitate de membru în echipa de organizare și susținător al comunității din Călărași la nivel național, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Călărași.

Inspectoratul Școlar Județean Călărași apreciază și susține activitatea doamnei profesoare Florina Grozavu, demersul prin care aceasta a ales să contribuie la schimbarea mentalității în educație, precum și intervențiile pe care le are atât la nivel național, cât și la nivel județean. La acest eveniment participă oameni din zona de business, antreprenori renumiți ai țării, precum și reprezentanți ai Ministerului Educației”, se mai arată în comunicatul ISJ Călărași.

Inspectoratul Școlar Județean Călărași va fi reprezentat de Roxana Natalia Pațurcă, inspector școlar general.

Programul de formare Mentalitate Deschisă în Educație al Asociației SuperTeach este un concept inovator, o invitație la conectare și colaborare, la contribuția și susținerea profesorilor ca piloni de schimbare în educație și societate, mai transmit reprezentanții ISJ Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top