URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

COMUNA NANA DIN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI/ AFLĂ CARE SUNT PROIECTELE FINALIZATE

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre se află la mandatul cu numărul cinci, acesta a preluat comuna dintr-un punct zero. În ultimele mandate administrația a evoluat pozitiv. Mai multe precizări despre cum au evoluat lucrurile în comuna Nana, oferă primarul Gheorghe Dobre într-un interviu pentru Canal Sud.

“Din punctul meu de vedere lucrurile au evoluat pozitiv și când spun asta vorbim de schimbarea multor lucruri în localitate. Ca puncte esențiale putem să ne referim la cele două corpuri de școală ne referim la dispensarul uman ne referim la reabilitarea clădirii primăriei și modernizare. Sunt alte proiecte care deja au fost executate și finalizate cum ar fi Parcul Mare din localitate, un parc pentru copii și un teren de fotbal în curtea școlii, foarte frumoase de altfel.

A fost visul meu de copil ca să ajungem odată pentru totdeauna să modernizăm și noi străzile din localitate lucru pe care l-am făcut. Mai avem de lucru, sigur cu ajutorul proiectanților cu ajutorul  ministerelor la care ajung proiectele vom reuși să finalizăm chiar întreagă modernizare a localității, să avem străzi asfaltate, apă și canalizare. Avem proiecte depuse urmează finanțarea.

Mai sunt și alte lucruri care au fost făcute deja cum ar fi centrala bisericii, actuala clădire în care ne desfășurăm activitatea, era o clădire aproape în paragină am făcut un centru modern unde am putut să funcționăm în condiții normale chiar dacă primăria este în reabilitare”, a declarat primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre.

Continue Reading
La Top