URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

COMUNA INDEPENDENȚA POATE BENEFICIA DE GAZE NATURALE. IERI A FOST DEPUS PROIECTUL

Tânărul Gabriel Rădulescu este la primul madat ca primar în Comuna Independența. Acesta are o viziune amplă asupra a ceea ce trebuie să facă bine pentru dezvoltarea comunei, a venit cu gânduri mari și cu gândul să revoluționeze activitatea primăriei Independența, primordial pentru fiind interacțiunea cu cetățeanul.

Printre nenumăratele proiecte pe care acesta le are în plan, unul foarte important a fost depus chiar ieri, 11 aprilie 2022.

“Despre gazele naturale pot sa spun că astăzi, 11 aprilie 2022, am depus proiectul, este un proiect complex, eu sper să intrăm poate mai în față nu neapărat, dar conducta Magistrală de la Lehliu la Saint Gobain trece la 800 m de satul Vișinii, eu văd treaba aceasta ca un plus pentru comuna noastră numai că tehnologia anului 2022 este o tehnologie scumpă. Avem proiectul depus pentru toate cele trei sate adică Vișinii, Independența și Potcoava, cu o lungime totală de 52 de km de conductă cu peste 1400 de branșamente adică gospodării branșate și toată treaba costă undeva la 10 milioane de euro. Este foarte greu să fie finanțat un proiect așa de mare dar, a fost obligația noastră să întocmim acest studiu de fezabilitate și să îl depunem”, a declarat într-un interviu acordat pentru Canal SUD Gabriel Rădulescu, primarul comunei Independența.

Continue Reading
La Top