URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

COMPANIILE DE CURIERAT VOR SĂ LANSEZE O REȚEA UNIVERSALĂ DE CĂSUȚE DE STRADĂ

Pe măsură ce magazinele online se măresc, se extinde și sistemul pentru livrarea comenzilor în căsuțele sau dulapurile de stradă, de unde clienții își pot ridica pachetul la orice oră.

Companiile de curierat și marii comercianți lucrează la dezvoltarea unei rețele universale, așa cum se întâmplă în alte țări. Dulapurile vor putea fi folosite de orice firmă.

De câțiva ani, livrarea coletelor în cutii sigure, numite și lockere, amplasate la vedere a devenit un lucru firesc. Mulți clienti preferă să ridice coletul de acolo, oricând, ca sa nu mai astepte curierul.

Un magazin online a implementat de curând acest sistem de livrare care reprezintă acum zece la sută din totalul comenzilor.

Cutiile pentru colete sunt deținute acum de firmele de curierat sau direct de magazinele online. Împreună, aceste companii lucrează la o rețea universală, o rețea deschisă unde pot să livreze toți curierii, indiferent de magazin.

Implementarea acestui sistem universal este o măsură sustenabilă, spun cei din domeniu.

O companie de curierat din România a început abia de anul trecut să amenajeze cutiile pentru colete, dar vrea ca până la jumătatea anului să aibă instalate 1.000 de unități în țară, investind peste 10 milioane de euro.

Cifra de afaceri în comerțul online a fost anul trecut de 6,3 miliarde de euro. Iar numărul clienților care au plasat cel puțin o comandă online s-a dublat în ultimii trei ani.

Sursa: stirileprotv.ro

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top