URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

COLEGIUL NAȚIONAL “BARBU ȘTIRBEI” -O ȘCOALĂ “ERASMUS”

În anul 2020 Colegiul Național “Barbu Știrbei”, a aplicat pentru o finanțare “Erasmus”această aplicație fiind acceptată ulterior.

“Școala noastră este o școală “Erasmus”, va face parte din acest program pentru perioada 2021-2027, începând de anul trecut am primit finanțare pentru realizarea unor mobilități de formare pentru profesori și pentru elevi.
Școala fiind acreditată pe acțiunea cheie unu în fiecare an ca urmare a unei aplicații simplificate vom primi finanțarea necesară pentru participarea unui număr de șapte – zece profesori la cursuri de formare în diferite țări europene respectiv pentru mobilități de învățare sau mobilități de grup pentru elevi, un număr de minim de 15 elevi.

Anul acesta avem programată o mobilitate de învățare programată în Antalia, partenerul nostru este Inspectoratul Școlar din Antalia iar la sfârșitul acestei săptămâni vom face deplasarea în Antalia pentru 12 zile împreună cu 15 elevi și vor fi însoțiți de două persoane, personal școlar iar activitatea se va s desfășura în baza unui program cu sarcini zilnice, tematica noastră fiind de actualitate și se referă la educația pentru mediu, sustenabilitate, schimbări climatice care să genereze un comportament diferit și să îi determine pe elevii noștri să devină cetățeni conștienți de mediul în care trăiesc să facă mai mult pentru ei și pentru mediu”, a declarat pentru Canal Sud Marinela Dincă, director adjunct Colegiul Național “ Barbu Știrbei” și prof. coordonator “Erasmus”.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top