URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

COLEGIUL AGRICOL “SANDU ALDEA” ȘI COLEGIUL NAȚIONAL “BARBU ȘTIRBEI” CĂLĂRAȘI MARCHEAZĂ CU ENTUZIASM ÎNCEPUTUL ANULUI ȘCOLAR 2023

Astăzi, 11 septembrie, într-o atmosferă plină de entuziasm și nerăbdare, Colegiul Agricol “Sandu Aldea” și Colegiul Național “Barbu Știrbei” Călărași au dat startul noului an școlar. Cu ghiozdanele în spate și zâmbetele pe buze, elevii s-au reîntors la școală pentru a-și continua călătoria în căutarea cunoașterii.

La Colegiul Agricol “Sandu Aldea” elevii s-au adunat în curtea școlii, unde au fost întâmpinați de cadrele didactice și conducerea instituției. Directorul școlii, a subliniat importanța educației agricole și a încurajat elevii să fie pasionați de agricultură și ecologie în acest nou an școlar.

În același timp, la Colegiul Național “Barbu Știrbei”, elevii s-au reunit în curtea școlii, unde doamna profesor Mustățea Anca Monica, a vorbit despre tradiția de excelență academică a instituției. Elevii au fost încurajați să persevereze în studii și să își dezvolte abilitățile în domeniile care îi pasionează.

Pentru ambele școli, acesta este un nou început plin de speranță și oportunități. Elevii și cadrele didactice sunt hotărâți să transforme acest an școlar într-o perioadă de învățare și dezvoltare, continuând să aducă onoare numelui lor și comunității.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top