URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

CODIN MATICIUC DĂRUIEȘTE PATURI ATI ȘI ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE SPITALULUI JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

Codin Maticiuc, prin Fundația Metropolis, dăruiește Spitalului Județean de Urgență Călărași două paturi pentru terapie intensivă, două mii de măști de protecție și o mie de flacoane de dezinfectant.

“Acum o săptămână am anunțat cel mai cool ‘giveaway’ din România. Două paturi ATI, măști și dezinfectant, toate donate de firma MLM Medical-firma de la care am cumpărat targile hidraulice pentru Bagdasar Arseni. Două lucruri trebuie să știți:

  1. giveawayul merge la spitalul din Călărași, pe care l-am vizitat acum două săptămâni împreună cu Mihai Bendeac. Motivul acestei decizii este managementul impecabil pe care-l face Bogdan Mihai, directorul acestei instituții. Nu o să vă plictisesc cu investițiile pe care le face, cu ce construiește și ce renovează omul ăsta. O să vă spun doar că în recepție, în sala de așteptare se aude muzică. Atât.
  2. postarea cu acest giveaway i-a determinat pe mai mulți manageri de spital să mă contacteze, așa că vă anunț că o să încercăm cu #spitalepublicedinbaniprivati și Fundatia Metropolis să dăm o mână de ajutor la Buzău și la Matei Balș. (…)”, notează, pe Facebook, actorul Codin Maticiuc.

“Acum câteva zile, am primit vizita unor oameni. Peste alte câteva zile, cuvintele au început să se transforme în realitate. Cele două paturi de terapie intensivă și restul de echipamente de protecție ajung la Călărași. Din discuțiile purtate, am înțeles că factorul decisiv în alegerea făcută a constat în modul corect și normal prin care am reușit să transmitem că vrem neapărat să schimbăm lucrările. Și că deja am început să facem.  Mulțumim Codin Maticiuc  și Mihai Bendeac”, a scris, pe o rețea de socializare, managerul spitalului călărășean, Bogdan Mihai.

Continue Reading
La Top