URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

CNAS REIA TIPĂRIREA CARDURILOR DE SĂNĂTATE

Ministerul Sănătății a anunțat realizarea unui nou acord-cadru cu Compania Națională „Imprimeria Națională” – S.A., pentru reluarea procesului de tipărire a cardului național de asigurări sociale de sănătate. În primă fază, acestea vor fi livrate beneficiarilor în două loturi. 

Ministerul Sănătății a făcut anunțul mult așteptat de români. Instituția a transmis că a fost demarat procesul de retipărire a cardurilor de sănătate, astfel că, un prim lot de 200.000 de carduri va fi livrat Caselelor Judeţene de Asigurări de Sănătate, până la finalul lunii noiembrie.

Cel de-al doilea lot, care va conține tot 200.000 de carduri, va fi distribuit până la data de 15 decembrie. Potrivit Ministerului Sănătății, aceste carduri retipărite sunt destinate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani sau celor care au devenit asigurate după distribuția inițială a cardurilor.

Acest acord-cadru încheiat cu ”Imprimeria Națională” este pe trei ani și are ca obiectiv realizarea a 1,2 milioane de carduri de sănătate. Potrivit primelor informații, pentru tipărirea primelor 400.000 de carduri s-a alocat un buget de 5,5 milioane de lei, iar beneficiarii vor intra în posesia cardurilor prin intermediul Casei de Sănătate

Continue Reading
La Top