URMĂREȘTE-NE

AGRICULTURĂ

CLUBUL FERMIERILOR ROMÂNI, LA CĂLĂRAȘI. ÎNTÂLNIRE INFORMALĂ CU AGRICULTORII

Astăzi fermierii antreprenori din județul Călărași au participat la reuniunea zonală a Clubului Fermierilor Români, organizată cu sprijinul fermierului Ciprian Andrei Olteanu, membru în Consiliul Director al Clubului.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate informații concrete, de actualitate, despre subiecte extrem de importante în această perioadă: propunerea de Plan Național Strategic și impactul viitoarelor măsuri de reformă PAC asupra afacerilor fermierilor, precum și evoluția pieței de cereale în contextul actual.

Florian Ciolacu le-a vorbit fermierilor prezenți la reuniune despre programele și proiectele Clubului, direcțiile de acțiune strategice, focusul pe consultările cu fermierii în vederea elaborării unor propuneri viabile și concrete pentru PNS, demersurile și contribuția concretă a Clubului pentru susținerea intereselor antreprenorilor din agricultura României.

Invitat la dezbaterea agricultorilor, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a salutat ideea unei astfel de întâlniri precizând că județul nostru reprezintă, în continuare, un pol important al agriculturii românești.

Continue Reading
La Top