URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CLIPE DRAMATICE ÎN CONSTANȚA! UN COPIL A CĂZUT ÎNTR-O FÂNTÂNĂ DE 19 METRI ADÂNCIME

Au fost momente tragice în localitatea Mireasa, județul Constanța, după ce un copil în vârstă de nouă ani a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri. Din fericire, pompierii constănțeni au reușit să îl extragă pe copil din fântână în urmă cu puțin timp. Acesta este conștient și cooperant.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța au intervenit cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și cu elicopterul SMURD. Totodată, după cel mic au mai intrat doi adulți, în încercarea de a îl salva. După extragerea copilului, unul dintre adulți a reușit să se autoevacueze, în timp ce al doilea a fost scos la suprafață de pompieri. Atât copilul, cât și cei doi adulți sunt conștienți și cooperanți.

Fântâna nu are apă și prezintă un diametru de 1,5 metri, transmit reprezentanții ISU Constanța.

UPDATE:

Copilul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul SMURD.

„Pompierii constănțeni au avut, astăzi, o misiune contracronometru pentru salvarea unui copil care a căzut într-o fântână cu adâncimea de aproximativ 19 metri, în localitatea Mireasa. Rapid, la fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD și, de asemenea, în sprijin a fost trimis și elicopterul SMURD.

Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit imediat contactul cu copilul, acesta fiind, din fericire, conștient. Până la sosirea colegilor, în fântâna cu diametrul de aproximativ 1,5 metri intraseră și doi adulți, pentru a scoate copilul, dar aceștia au rămas blocați acolo.

Colegii au reușit cu brio, rapid, să îi extragă în siguranță pe toți trei, prioritar fiind copilașul, care a fost și primul extras și salvat. Acesta a fost predat elicopterului SMURD și transportat ulterior la Spitalul Județean Constanța conștient, cooperant. Celelalte două persoane adulte au fost evaluate medical la fața locului, dar nu au avut nevoie de transport la spital. Felicitări, dragi colegi”, a declarat Ana-Maria Stoica, purtătoare de cuvânt a ISU Constanța.

Copil căzut în fântână

Copil căzut în fântână

Copil căzut în fântână

Copil căzut în fântână

FOTO: ISU Constanța

Continue Reading
La Top