URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CINE ESTE ROMÂNUL CARE CÂȘTIGĂ 30.000 DE EURO PE LUNĂ

Fotbalul este la unul dintre cele mai scăzute niveluri din istorie, dar se află în topul salariilor din România în ceea ce priveste establishmentul.

Florin Prunea, cel mai mare critic al FRF, revine în prim-plan cu mai multe afirmații despre dușmanul său, Răzvan Burleanu, președintele Federației. Din informațiile sale, șeful fotbalului românesc e plătit regește și câștigă mai mult decât orice fotbalist care evoluează în Superliga.

„Eu acum am aflat. Noi avem un președinte de federație care câștigă în jur de 30.000 de euro în mână pe lună. Este inadminisibil, la fotbalul nostru, ca el să câștige, cu poziția pe care o are acum la FIFA, unde a fost numit, nu a fost votat, în Consiliul FIFA, salariul de la Federație plus diurne, este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc.

Și peste antrenori, și peste ce vrei tu. Din România vorbesc. Poate Dan Petrescu… nu știu cât are, 20-30 de mii. Și la noi fotbaliștii sunt neplătiți cu lunile, la noi antrenorii… bătaie de joc. Competițiile, am văzut acum un rezultat la Liga 3, 19-0, competiție organizată de către Federația Română de Fotbal.

Continuarea articolul pe RomâniaTV.net

Continue Reading
La Top