URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CFR SUPLIMENTEAZĂ CAPACITATEA DE TRANSPORT A TRENURILOR, PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA

În contextul situației nefavorabile din Ucraina și a numărului mare de refugiați, CFR Călători informează că este atentă la nevoile de transport ale călătorilor și că va suplimenta operativ capacitatea de transport a trenurilor din graficul de circulație, în funcție de solicitări.

„În prezent nu sunt legături feroviare cu Ucraina. Dacă vor exista solicitări din partea autorităților pentru suplimentarea capacității de transport, așa cum a făcut-o de fiecare dată, CFR Călători va putea acționa cu întreaga capacitate tehnică disponibilă”, transmitea CFR Călători, prin intermediul unui comunicat de presă, la data de 26 februarie 2022.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că, la data de 27 februarie a.c., în cadrul Gării de Nord din București, s-a organizat primirea, preluarea și asigurarea asistenței necesare pentru aproximativ 100 de refugiați din Ucraina, care au sosit duminică în capitală, cu trenurile CFR.

În cursul zilei de ieri, au fost programate să sosească în Gara de Nord cinci trenuri de călători, respectiv IR 1750, IR 1660, IR 1752, IR 1754, IR 1662, care veneau de la Iași și Suceava.

Persoanele venite din Ucraina au fost preluate de personalul de pază al gării și au fost conduse la sala de așteptare – spațiul destinat special persoanelor refugiate – unde au beneficiat de apă și hrană, după cum se precizează într-o informare a CFR SA.

Sursa foto: stirilazi.ro

Continue Reading
La Top