URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CFR CĂLĂTORI PREMIAZĂ IUBIREA

Ai spus vreodată un „Te iubesc!” timid sau poate unul hotărât, pe peronul gării sau povestea ta de dragoste s-a scris în una din călătoriile tale cu trenurile CFR Călători? Atunci concursul de fotografie „Între Valentine’s day și Dragobete iubirea se premiază”, realizat de CFR Călători, este pentru tine. Postează o fotografie care să ilustreze călătoriile tale frumoase și romantice cu trenurile CFR Călători, completează și trimite formularul privind acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal/consimţământul pe mail-ul presa@cfrcalatori.ro pentru a intra în concurs.

Concursul se desfășoară între 14 februarie 2023, ora 00:00 – 24 februarie 2023, ora 23:59, pe pagina Facebook CFR Călători la secțiunea de Eveniment ”Între Valentine’s day și Dragobete iubirea se premiază”-https://www.facebook.com/events/893335548655206/?ref=newsfeed, iar până la data de 27 februarie 2023 ora 10:00, postările vor putea primi LIKE-uri.

Vor fi desemnați patru câștigători,în funcție de numărul de like-uri, iar fiecare din cele patru premii constă în: o cască audio cu fir, un set sport (căciulă, fular şi mănuşi), o pernuță gonflabilă de voiaj, diplomă.

Înainte de participare, puteți consulta condițiile de participare și modul de desfășurare din regulamentul concursului.

Continue Reading
La Top