URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

CETĂȚENII DIN COMUNA VÂLCELELE VOR AVEA SISTEM DE APĂ ȘI CANALIZARE. PRIMARUL NELU TATU A SEMNAT PROIECTUL LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII

Data de 25 septembrie a.c. va rămâne în istoria comunității din comuna Vâlcelele, județul Călărași. Ionel Tatu, primarul comunei, a semnat proiectul privind introducerea sistemului de apă-canal, astfel, acesta se va regăsi pe nu mai puțin de 35 de kilometri din comună.

Proiectul semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale reprezintă un pas important pentru comuna Vâlcelele și locuitorii acesteia.

“În această săptămână, am semnat un proiect foarte important pentru comuna Vâlcelele, intitulat Modernizare, alimentare cu apă și extindere canalizare. Este un proiect de suflet atât pentru mine, cât și pentru viceprimar și consilierii locali”, a declarat Nelu Tatu, primarul comunei Vâlcelele.

Prin acest proiect se vor înlocui toate conductele care sunt subdimensionate, astfel se vor elimina problemele de pe timpul verii, atunci când resursele de apă devin insuficiente pentru locuitori.

“Mâine, 28 septembrie a.c., este ultima zi de depunere a licitațiilor. Sper ca tot procesul să meargă repede pentru ca în aproximativ o lună de zile să începem lucrările”, a adăugat aceeași sursă menționată anterior.

Valoarea proiectului al cărui termen de finalizare este de trei ani, se ridică la suma de 17.000.000 de lei.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top