URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 16:16, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Călărași au oprit pentru control, pe  DN3B, în comuna Lupșanu, județul Călărași, un bărbat, de 66 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, în vederea prelevării unor mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Totodată, la data 18 ianuarie a.c., în jurul orei 19:15, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în comuna Dor Mărunt, au efectuat semnale de oprire unui autoturism condus de o femeie, de 60 de ani.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital, în vederea recoltării unor mostre biologice.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Continue Reading
La Top