URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL PENTRU EDUCAȚIE ȘI RECREERE DIN JEGĂLIA, INAUGURAT ÎN PREZENȚA MINISTRULUI ANTREPRENORIATULUI ȘI TURISMULUI

Noul centru multifuncțional pentru educație și recreere din Jegălia a fost inaugurat astăzi, 29 iunie, în prezența autoritățior județene și a ministrului antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu. 

Totodată, ansamblurile folclorice din comună au bucurat invitații cu dansuri tradiționale și muzică populară. Primarul Vasile Aurel s-a arătat permanent implicat pentru accesarea fondurilor guvernamentale sau europene necesare dezvoltării.

“Situația de astăzi, 29 iunie, ziua internațională a Dunării și faptul că noi am reușit trei proiecte pe alegeri, am vrut să marcăm momentul, astăzi facem inaugurarea complexului de pescuit din Jegălia. într-o colaborare cu școala genereală, facem activități culturale, sportive, croaziere pe Dunăre și astăzi asta facem marcăm ziua internațională a Dunării.” – a declarat pentru Canal SUD, Vasile Aurel, primarul comunei Jegălia.

Realizat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime, noua realizare completează  Parcul tematic din localitate. Complexul Pescăresc este o adevărată atracție pentru pescari și doritorii de relaxare.

Pentru a afla ce părere au locuitorii despre Centrul Pescaresc, am stat de vorbă cu câțiva dintre cei prezenți.

Detalii în jurnalul Canal SUD din această după-amiază!

Continue Reading
La Top