URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CELEBRUL „SPARTACUS”, CARE A AMENINȚAT POLIȚIA ÎNTR-UN LIVE, APOI ȘI-A CERUT SCUZE PUBLIC, MERGE LA ÎNCHISOARE

Curtea de Apel București a închis definitiv cazul Rahova din urmă cu trei ani. Personajul principal din această poveste a fost Vasile Badea, cunoscut ca „Spartacus” sau „Spartacus idolu Femeilor”, așa cum se prezenta pe Facebook. Acesta a fost condamnat definitiv la cinci ani și 11 luni de închisoare, pentru ultraj și distrugere.

Scandalul în urma căruia „Spartacus” a fost condamnat a avut loc pe 19 aprilie 2020, în ziua de Paști. Atunci, acesta, împreună cu alte persoane, a organizat o petrecere pe o stradă din cartierul Rahova.

În timpul chefului, Vasile Badea a amenințat de mai multe ori că va răsturna mașina de poliție și îi va bate pe polițiști dacă aceștia își vor face apariția.

Să-nnebunesc, cum vine Poliția, de nu îi răstorn. Așteptăm Poliția, Poliția, Poliția. Revoluțieeee, revoluțieee. M-am jurat pe copiii mei, cum vine Jandarmeria, îi răsturnăm, m-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei și cu copiii mei, cum vine prima mașină, de nu o răsturnăm” spunea atunci Spartacus.

Și s-a ținut de cuvânt! Seara, polițiștii și-au făcut apariția și a urmat o bătaie în toată regula între petrecăreți și oamenii legii. Pentru a calma spiritele, au fost chemați și luptătorii Serviciului de Intervenție și Acțiuni Speciale.

Imediat după, Vasile Badea și alte opt persoane au fost reținute de polițiști. Ceea ce l-a făcut cunoscut pe Spartacus a fost însă postarea pe care a făcut-o pe Facebook după bătaie. Acesta a scris un mesaj plin de greșeli gramaticale prin care își cerea scuze polițiștilor. La scurt timp, a atașat și o fotografie cu el în care avea un ochi umflat, iar imaginii i-a atașat un mesaj la fel de agramat prin care își cerea scuze polițiștilor. Postările acestuia au devenit imediat virale și au fost ținta ironiilor internauților.

Scuzele nu l-au ajutat însă pe Spartacus, care a fost condamnat inițial de Judecătoria Sectorului 5 la cinci ani și două luni de închisoare. Bărbatul s-a simțit nedreptățit de sentință, astfel că a făcut apel. Apelul a fost judecat la Curtea de Apel București, care l-a condamnat pe Spartacus, definitiv de data aceasta, la cinci ani și 11 luni de închisoare cu executare.

Continue Reading
La Top