URMĂREȘTE-NE

AGRICULTURĂ

CEL MAI MARE TÂRG AGRICOL ROMÂNESC ȘI-A DESCHIS AZI PORȚILE

Expoziția AgriPlanta RomAgroTec s-a deschis astăzi, 25 Mai 2023. Ea se desfășoară la Fundulea, în județul Călărași, și va putea fi vizitată de doritori până pe 28 Mai a.c., inclusiv. Aceasta este cea mai dinamică expoziţie agricolă din România, unde companii agricole de renume prezintă noi produse și servicii.

Desfășurat în câmp, pe o suprafață de peste 36 ha, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficienţa.

Agriplanta-Romagrotec înseamnă: expoziţie în câmp; loturi demonstrative; demonstraţii cu mașini agricole.

Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluţiilor pregătite de companiile din domeniu.

AgriPlanta-RomAgroTec este însă mai mult de atât. A devenit o platformă de socializare și de comunicare între agricultori și specialiști, dar și factorii de decizie din domeniu.

“Una dintre preocupările noastre este și cea de a fi un model pentru viitorii fermieri. Astfel, AgriKids este o întâlnire amuzantă și educativă cu cei mai mici dintre pasionaţii de agricultură. Aici se joacă, experimentează și învață cum să planteze, ce înseamnă o cultură sănătoasă, cum să respecte mediul și cât de important este să faci totul cu pasiune”.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top