URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

VIDEO: CEA MAI MARE DONAȚIE DE ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE, LA SPITALUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

Spitalul Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” Călărași a primit, în data de 30 decembrie 2021, cea mai mare donație de până acum. Aceasta are valoarea de 100.000 de euro și constă în echipamente de protecție (măști, combinezoane), dezinfectanți și materiale igienizante.

Toate aceste echipamente au venit din partea companiei Best Achiziții, iar cel care a intermediat donația este celebrul Codin Maticiuc, care prin campania “Spitale publice din bani privați” și-a propus să ajute și instituția sanitară din Călărași.

“Evit să postez des. Dar azi (n.r. 30 decembrie a.c.), chiar nu am cum să nu scriu despre cea mai mare donație pe care tocmai am primit-o. 100.000 de euro în echipamente de protecție (măști, combinezoane), dezinfectanți, materiale igienizante etc., toate acestea primite din partea Best Achiziții. Vreau să vă spun însă că toată povestea a pornit de la un telefon primit pe 28 decembrie din partea lui Codin Maticiuc, care a fost cel care a intermediat această donație. Lucrurile s-au mișcat cu o viteză uimitoare și astăzi am primit două tiruri pline cu materiale, cu o implicare exemplară din partea echipei Best Achiziții, precum și din partea colegilor mei. Un sfârșit de an frumos, care însă ne pregătește pentru a putea răspunde cât de bine putem provocărilor viitoare. Mulțumim”, a scris managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai, pe Facebook.

Amintim că actorul Codin Maticiuc, prin Fundația Metropolis, a dăruit Spitalului Județean de Urgență Călărași două paturi pentru terapie intensivă, două mii de măști de protecție și o mie de flacoane de dezinfectant, în luna noiembrie 2021.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top