URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

CEA MAI BUNĂ PERIOADĂ PENTRU A ACHIZIȚIONA VACANȚE

Vară sau iarnă, cald sau frig, românilor le place să se distreze și principala metodă este reprezentată de vacanță. La mare, la munte, deltă sau câmpie, există variante pentru toată lumea. În ultima perioadă, majoritatea românilor preferă destinațiile din străinătate. Turcia, Grecia, Bulgaria, Dubai, Austria sau, mai nou, Albania, sunt câteva dintre destinațiile preferate ale călărășenilor. 

Bineînțeles,  sunt țări foarte  diferite, iar acest lucru se resimte în prețurile vacanțelor. Dacă în Turcia și în Bulgaria este foarte popular sistemul all-inclusive, în emirate este inclus doar micul dejun în majoritatea cazurilor. Pentru a le ușura călărășenilor misiunea de a achiziționa vacanța mult visată la cel mai bun preț, o echipă Canal SUD s-a deplasat la o agenție de turism pentru a afla secretele din spatele unei vacanțe care ține cu buzunarele dumneavoastră.

Dacă doriți să vă bucurați de reduceri cât mai mari, specialiștii încurajează să vă procurați vacantele cât mai repede.

,,Cele mai solicitate țări în perioada verii sunt Turcia, Grecia, Egipt deoarece și le pot permite majoritatea persoanelor […] Cele mai mari reduceri încep din luna decembrie și se extind până în martie. Bineînțeles, cu cât mai devreme se achiziționează o vacanță, cu atât reducerile sunt mai mari. Reducerile încep de la aproximativ 25% și urcă până la 45%. După cum bine știți, pachetele pentru vara 2023 s-au scumpit față de anii trecuți. Anul acesta, un pachet în Antalya, 7 nopți cu all inclusiv sau ultra-all-inclusiv pentru două persoane, începe de la 1.200 de euro. Bineînțeles, totul depinde de preferințele clientului. Hotelul, amplasamentul, regimul mesei influențează prețul”, a declarat Cristina Drăgan, agent de turism.

Este important de menționat că există variante pentru toate buzunarele și pentru cele mai pretențioase gusturi.

Sursă foto: le-dictionnaire.com

Continue Reading
La Top