URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CE SPUNE MAMA AGRESORULUI DIN ROSEȚI DESPRE FAPTA FIULUI SĂU: „N-A FĂCUT BINE, DAR NICI FATA NU A FĂCUT BINE”

Familia agresorului din Roseți face noi declarații despre faptele acestuia, dar și despre viața de familie pe care a avut-o cu fosta concubină, pe care a înjunghiat-o. Mama lui Costel Radu spune că cei doi s-au despărțit în septembrie, atunci când femeia ar fi plecat de acasă.

Pe 19 septembrie a plecat la ședință. Ea îmi spune mie «mami, stai cu fata?», i-am zis «da, stau cu fata ta». A plecat cu băiatul, cu Denis, cu băiatul ei. Într-o oră mă sună cuscra, mama fetei, și îmi spune «cuscră, a plecat Mariana iar». Eu am înțeles că a plecat fata, a furat fata, nu pe ea. Și n-a durat o jumătate de oră și a venit fata, tremura: «să știi că mami a plecat iar», l-am sunat pe tati (n.r. fiul său) și i-am zis «tati, nevasta ta a plecat iar», «să fie sănătoasă, a zis»”, a precizat mama agresorului.

Femeia mai spune că fiul său mergea în fiecare seară acasă la fosta concubină, chiar dacă acolo se afla și actualul său iubit. Costel Radu își lua fiica cea mică la magazin și în parc, mai spune mama sa.

Tot ea o acuză pe fosta noră că ar fi umblat cu mai mulți bărbați. De asemenea, cuțitul cu care a înjunghiat trei persoane l-ar fi luat din casa victimelor, mai susține femeia.

Reporter: În trecut au mai avut certuri sau despărțiri?

Mama agresorului: Tot din iubire era. Că avea femeia mulți oameni. Nu l-avea numai p-ăsta. Băiatul meu s-a dus peste ei cu cuțitul, cu ce a fost, cuțitul de la cuscra de pe masă a fost. După ce a luat bătaie … a dat el bătaie, a luat și el bătaie. Dar bătaie pe care i-a dat-o lui a fost numai cu bețele, cu sapă, cu ce-a făcut acolo. S-a dus și s-a ascuns. A zis că o fi omorât pe cineva, omul de frică a plecat de vale și tocmai de dimineață, la ora 05.15, a fost acasă. S-a spălat și s-a predat. A venit doamna avocată.

După ce recurs la gestul său, bărbatul nu a mai trecut pe acasă, ci a fugit direct. Mama sa spune că nu este de acord cu fapta pe care a comis-o, însă îi găsește vină și fostei nurori și mamei sale.

Doamna Mariana dacă era o femeie, nu putea să facă așa, ori doamna Gica, zis cuscra. Ea trebuia să îi lase în pace și să fii zis «ori plecați în străinătate, ori la Călărași». Nu se poate aici la tata pe colț, la mama pe colț, nu se poate așa ceva. Ea nu se gândea că face omor?

Reporter: Dar dumneavoastră cum vi se pare ce a făcut băiatul?

N-a făcut bine. Dar nici fata ce a făcut n-a făcut bine, de a adus doi bărbați acasă, e adevărat? Nu se poate ce a făcut. Dacă doamna, cuscra, nu aducea aici acasă, nu se întâmpla așa, nu trebuia să îi zică «adu bărbatul tău, adu-l la noi să stăm», nu se poate așa”, a mai spus mama lui Costel Radu.

Actualul concubin al femeii este un bărbat din Călărași. El este acum internat în spital, iar mama agresorului spune că fiul său a recurs la gestul necugetat după ce iubitul fostei concubine l-ar fi amenințat.

E ceva rău, cum să mi se pară. Eu nu l-am trimis să facă. Eu nu am vrut să se întâmple treaba asta, să știți. Care mamă vrea «du-te și omoar-o pe cutărica». Dar bărbatul ei i-a dat mesaje pe telefon. L-a amenințat în seara aia. Are pe telefon, este telefonul la poliție”, a declarat mama inculpatului.

Acum. Costel Radu a ajuns pe mâna poliției, iar cel mai probabil își va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top