URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

CE SPUNE DESPRE TINE PRIMA LITERĂ A NUMELUI PE CARE ÎL AI

Află mai multe despre semnificațiile inițialelor și cum ele pot influența personalitatea unei persoane.

A

Pentru că simbolizează începutul alfabetului, litera A este considerată un indicator al unei personalități puternice. Ea simbolizează un individ puternic, care își trăiește viața după propriile reguli, este extrem de energic și are curajul să lupte pentru scopurile sale. Viața amoroasă este adesea însoțită de probleme, trecând prin mai multe relații serioase, în căutarea unei persoane care să-i susțină în scopurile lor.

B

Dacă inițiala numelui tău este B, există șanse mari să fii o persoană foarte temperamentala și ceilalți te văd ca o persoană foarte emoțională. Ești capabil să faci sacrificii pentru ceilalți și adesea o faci în defavoarea ta. Această literă este, de asemenea, asociată cu plăcerile – în bucătărie, în viața sexuală, în consumul de alcool… Ești harnic, dar poți fi inconstant și îți este dificil să găsești echilibrul în viață. Nu ești prea romantic și adesea te atașezi de o singură persoană pe parcursul vieții.

C

Această primă literă a numelui simbolizează o persoană volatilă, de încredere și sensibilă. Fiind persoane foarte raționale, sunt excelente pentru viața de familie, iar comunitatea din care fac parte este cel mai important factor și lucru din viața lor. Dar pot avea și o latură extrem de negativă – dacă cineva li se pune în cale, devin nemiloși, răzbunători, chiar răi.

D

Persoanele cu această primă literă a numelui sunt foarte senzuale și cunoscute ca fiind iubitori desăvârșiți. Își țin cuvântul, iar deși au multe cunoștințe, permit doar câtorva să se apropie suficient de mult pentru a-i răni. Sunt foarte carismatici, au multă energie și mulți oameni îi vor în jurul lor.

E

Această primă literă a numelui indică un caracter foarte sociabil care pune mare preț pe prietenie și camaraderie. Sunt foarte pricepuți în lucrul manual, le place să fie creativi și să repare lucruri mici. Nu sunt cei mai loiali în dragoste, deoarece sunt destul de schimbători, și se așează într-o relație serioasă abia în jurul vârstei de 40 de ani.

F

Această primă literă a numelui ascunde un mare optimist, o persoană veselă și cineva care știe să vadă partea bună în toate dificultățile și este orientată către viitor. Mulți dintre ei sunt artiști sau comedienți profesioniști. Se descurcă mai bine într-un grup mare decât în relațiile unu-la-unu, unde știu că se simt vulnerabili. În dragoste, sunt prudenți și predispusi iubirii platonice.

G

Această primă literă a numelui este asociată cu persoanele curajoase, independente și creative. Sunt lideri naturali și iubesc să-și urmeze pasiunile. Au o minte ageră și pot fi foarte buni strategi. În dragoste, sunt romantici și romantismul este foarte important pentru ei.

H

Această primă literă a numelui simbolizează puterea creatoare. Persoanele care o poartă sunt foarte motivate, le place să aibă lucrurile sub control și sunt perfecționiști. Relațiile amoroase adesea le îngreunează succesul profesional, consumându-le energia. Sunt destinați să aibă succes și să fie mai bogați decât alții în viață.

I

Această inițială a numelui simbolizează o persoană corectă, care crede că are aproape întotdeauna dreptate. Sunt bine intenționați și le place ca lucrurile să fie în ordine, dar sunt iritați de oamenii care nu respectă acest lucru. Au un gust și un stil sofisticat, le place noutatea și să învețe lucruri noi. Sunt destul de inflexibili în relațiile lor – fie plac o persoană și se simt confortabil cu acea persoană, fie nu doresc să aibă nimic de-a face cu ea.

J

Această primă literă a numelui simbolizează o ambiție aproape crudă și un om care nu se va lăsa oprit în drumul său către obținerea a ceea ce-și dorește – atât în afaceri, cât și în dragoste. Sinceri și direcți, au mulți dușmani, dar adevărații lor prieteni știu că apreciază valoarea lor și nu le reproșează lipsa tactului. Sunt foarte spirituali, adesea ironici și este foarte important pentru ei să găsească un partener stabil care să le acorde suficientă atenție pentru a-i menține calmi și fericiți.

K

Această primă literă a numelui reprezintă extreme și este purtată de persoane care trec prin viață în diverse roluri – de la rebel, om de afaceri, seducător, om al familiei… Sunt indivizi foarte puternici și emoționali care își doresc să fie în centrul atenției, dar de obicei sunt iubitori romantici cu un libidou insațiabil.

L

Această primă literă a numelui simbolizează persoane care sunt foarte energice și carismatice și rezistă pe parcursul vieții să “se așeze” și să facă ceea ce ceilalți așteaptă de la ei. Îi place să călătorească, să-și extindă orizonturile, să treacă dintr-o relație în alta și să-și schimbe locurile de muncă. Fac asta ușor și fără prea multă emoție, dar abia la bătrânețe găsesc pacea în cadrul pe care și l-au stabilit.

M

Această primă literă a numelui simbolizează persoane curajoase, inteligente și harnice în afaceri. De asemenea, sunt prieteni foarte loiali care știu să ofere sfaturi excelente altora. Dar au o latură manipulativă ascunsă, datorită căreia pot obține ceea ce își doresc de la ceilalți într-un mod plăcut. Sunt parteneri buni în căsătorie și plini de iubire ca părinți.

N

Această primă literă a numelui este purtată în general de persoane cu abilități pronunțate de calcul, predicție și planificare. Sunt comunicatori excelenti, dar sunt adesea percepuți ca excentrici de către ceilalți datorită creativității și perspicacității lor. Le place să analizeze comportamentul altor oameni și să caute înțelesuri ascunse, dar sunt adesea suspicioși în dragoste după ce inima lor a fost frântă o dată.

O

Această primă literă a numelui simbolizează înțelepciunea și educația. Mulți oameni cu acest nume sunt scriitori, profesori sau sunt implicați în general în educație. Au principii morale ridicate de care se țin, și de obicei își întâlnesc sufletul pereche la o vârstă fragedă. Din cauza viziunilor lor, pe care le apără din toată inima, intră ușor în conflict cu ceilalți, dar indiferent de acest lucru, majoritatea oamenilor îi respectă imens.

P

Persoanele al căror nume începe cu această inițială sunt, de obicei, foarte inteligente și pline de talent. Chiar și în copilărie, arată că sunt mai maturi decât colegii lor și de obicei sunt atrași de parteneri de dragoste care îi impresionează cu ceva – fie inteligență, experiență, avere sau reputație. Le place să se distreze, dar știu și cum să dramatizeze excesiv, așa că rudele lor i-ar putea numi “dificili”.

R

Această inițială este purtată de persoane care, în general, sunt extrem de loiale, pline de compasiune și își arată afecțiunea. Cu toate acestea, o vor face doar în cazul persoanelor apropiate, menținând distanța față de ceilalți. Nu sunt foarte sociabili, dar își valorizează liniștea și se bucură cel mai mult de îmbrățișarea partenerului lor. Profesional, iubesc provocările, sunt calculați și au ambiții mari.

S

Inițiala simbolizează indivizi care emană senzualitate și atracție. Iubesc glamourul, lucrurile frumoase, ieșirile și să fie în centrul atenției. Mulți dintre ei ajung politicieni, actori, modele sau cântăreți. Lucrurile materiale înseamnă mult pentru ei, în sensul în care le percep ca un factor de securitate și dovadă a succesului.

T

Persoanele ale căror nume încep cu această literă descriu un caracter hiperactiv. Sunt mereu ocupate cu gânduri și uneori sunt atât de absorbite încât le este dificil să mențină relații iubitoare și de prietenie. În tinerețe, se concentrează în mare măsură pe dragoste și fiecare nouă relație este fatală pentru ei, dar mai târziu, învățați din experiență, caută lucruri mai concrete: succes în afaceri și formarea unei familii.

U

Persoanele ale căror nume încep cu litera “U” sunt destul de dezorganizate, viața lor pare haotică și mereu se grăbesc undeva pentru a nu întârzia. Le place acea senzație de presiune care-i motivează înainte. Nu le place să fie singuri și mereu caută companie, dar în dragoste sunt parteneri extrem de loiali, care uneori se dedica prea mult relației.

V

Această inițială este purtată de indivizi care sunt foarte pragmatici, practici și mereu cu cuvintele la ei. Fiind foarte inventivi, găsesc ușor noi obiective, proiecte și planuri în viață să se dedice, și spre deosebire de alții, rar renunță. Știu să fie pasivi atunci când ceva nu le convine și sunt mari fani ai bârfelor – acesta este hobby-ul lor preferat. În dragoste, pot fi posesivi și geloși, dar întotdeauna pasionali.

W

Oamenii ale căror nume încep cu această literă au încredere în propria persoană și în forțele lor. Sunt conduși de dorința de a avea succes în tot ceea ce fac și de a se evidenția într-un mod sau altul. Sunt implicați în proiecte de caritate și adoră să se simtă utili și să ajute pe cei din jur. În dragoste, sunt romantici și romantice, iar relațiile lor se bazează pe prietenie și comunicare deschisă.

Sursa: StirilePROTV

Continue Reading
La Top