URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CE ȘANSE ARE ROMÂNIA LA EUROVISION 2023

Theodor Andrei va urca pe scena de la Liverpool în luna mai cu piesa „D.G.T. (Off and on)”, însă primele cote de la casele de pariuri nu arată prea încurajator, asta în condițiile în care multe din statele participante încă nu și-au desemnat reprezentanții.

Competiţia internaţională Eurovision 2023 va avea loc la Liverpool – semifinalele şi marea finală vor avea loc în zilele de 9 şi 11 mai, respectiv 13 mai 2023. Ediţia din 2023 are loc în Marea Britanie, care va organiza concursul în numele Ucrainei, din cauza războiului declanşat pe teritoriul acestei ţări.

Potrivit Eurovisionworldcom, site-ul care adună cele mai multe cote de pariuri într-un top, România este cotată cu șanse foarte mici – sub 1% – și se află pe locul 36 din 37, asta în condițiile multe din țările participante încă nu și-au desemnat reprezentanții.

Dintre cele 12 cote de la casele de pariuri centralizate pe site-ul menționat, România primește cote de la 100 până la 300 la unu, multe fiind în medie în jurul valorii de 250 la 1. Sub România doar Albania are cote mai slabe.

Desigur, încă e devreme, iar cotele se pot schimba semnificativ în următoarele luni după ce melodiile intrate în concurs vor fi mai popularizate.

Continue Reading
La Top