URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CE OBIECTIVE ȘI-AU SETAT CĂLĂRĂȘENII ÎN 2023

Pentru că este începutul unui nou an, fiecare încearcă să-și stabilească noi obiective pentru a face schimbări pozitive în viața sa. Ianuarie 2023 este aici și ca în fiecare început de an, ne luăm timp să reflectăm și asupra vieții noastre. De la a fi sănătoși, a avea mai mulți bani, a renunța la fumat sau a fi mai buni, oamenii își propun dintre cele mai diverse lucruri, unele posibile, alte mai puțin realizabile.

Acum, conturăm, în linii mari cele mai importante planuri pentru următoarele luni. Obiectivele oamenilor pot varia foarte mult de la o persoana la alta. Unii oameni pot dori să-și îmbunătățească sănătatea prin adoptarea unui stil de viață mai sănătos, în timp ce alții pot dori să-și dezvolte cariera sau să-și facă noi prieteni. Îmn general, oamenii au obiective legate de diverse domenii ale vieții lor.

Cei mai mulți dintre cei intervievați au spus că își doresc sănătate. O parte au fost marcați de situația tensionată de la granița țării noastre și își doresc pace între Rusia și Ucraina. Mai mult timp liber sau un little trip la mare. Mai multe perechi de încălțăminte sau pur și simplu dorința de trăi, au fost câteva dintre obiectivele oamenilor cu care am discutat.

Specialiștii spun că este important să fii specific în obiectivele tale și să le faci realiste, astfel încat să fii capabil să le atingi. De asemenea, este important să-ți dai timp pentru a face progrese mici, dar constante, spre atingerea obiectivelor tale.

 

Continue Reading
La Top